12 Şubat 2012 Pazar

KIR ÇİÇEKLERİ UYANIYOR

































































Her ne kadar havalar hala soğuk da olsa bahar adım adım yaklaşıyor ve içimizi bir çoşku kaplıyor şimdiden. Bu çoşkuyla biz de baharın en güzel ve narin çiçeklerinden olan gelincikten taçlar yaptık. Üstelik bizim gelinciklerimiz sadece kırmızı değil :)

Bizim gibi birçok kişi bu gelincikleri çok sevdi ve taçlarımız şu anda en çok revaçta olan ürünlerimiz haline geldi. Öyle ki seri üretime geçtik sanki :)

Taçlarımızın fiyatları da oldukça uygun. Her biri 10 tl. Diğer ürünlerimizle beraber bu zarif bahar taçlarına da http://www.pasaj.com/dukkan/siyahlalem 'den ulaşabilirsiniz.

Hem gözünüze hem de gönlünüze hitap edecek yeni ürünlerimizle çok yakında tekrar buluşmak üzere.

3 Şubat 2012 Cuma

DOPDOLU BİR MERHABA



















Şimdiye kadar hazırlamış olduğumuz elişlerimizi ve bundan sonra da hızla artacak yeni projelerimizi sizlerle buradan paylaşmak bize mutluluk verecek. Her türlü yorumunuzu, sorularınız ve bloğun gelişmesi için önerilerinizi ve katkılarınızı bizimle paylaşırsanız ne güzel olur. Ben hangisinden başlasam diye düşünüyorum. Heyecan yaptım şimdi. Bakalım neler olacak?... Öyleyse sevgi ve titizlikle hazırladığımız serimizden bir parçayla başlayalım. Aşk yüzüğü...

Bu koleksiyonu tango koleksiyonuyla birlikte tasarladık. Hem yaklaşan sevgililer günü için hem de dans tutkunları için özenle seçilen resimleri kullandık. Ürünlerimizin tamamı www.pasaj.com sitesinde Siyahlalem kullanıcı adıyla satışta. Bizimle buradan da iletişime geçebilirsiniz. Sevgiler...